101 kerstcadeau ideeën op een Goed Verhaal

Leestijd: 3 min.

kerstcadeau tips blogDe afgelopen weken heb ik heel veel cadeautips gegeven voor de feestdagen. Kerstcadeau ideeën voor fairtrade cadeaus en cadeautips voor duurzaam speelgoed bijvoorbeeld. Maar ik deelde ook verschillende creatieve diy’s om je kerstcadeaus ook nog eens leuk te verpakken. In deze blogpost vat ik al deze ideetjes voor het gemak nog even samen. Handig als je nog een last-minute kerst shopsessie moet houden!

Creatief kerstcadeaus inpakken

Het perfecte kerstcadeau begint eigenlijk al bij de verpakking. Want een cadeau waar veel aandacht aan is besteedt wordt meestal nog meer gewaardeerd. Dus heb je zin om even te diy’en met je kerstcadeau? Dan heb ik hier leuke kerstcadeau ideeën voor je!

Alternatieven voor cadeaupapier

Ben je geen fan van traditioneel cadeaupapier? Geen nood! Want er zijn genoeg andere manieren om een kerstcadeau te verpakken. In deze blogpost deel ik een aantal favoriete manieren om te gebruiken als alternatief pakpapier.

Creatieve kerstverpakkingen

Nog iets creatiever word je misschien van dit artikel, waarin ik aan de slag ging met heel simpele diy’s om jouw cadeaupapier te pimpen. Een origineel ingepakt kerstcadeau is nog leuker om te geven, toch?

creatieve manieren om kerstcadeaus in te pakken
kerstcadeau ideeën

Cadeautips voor kerst

Maar wat gaat er nu in die leuke pakketjes? Ook daarvoor heb ik heel wat inspiratie verzameld op mijn blog! Wat dacht je van eerlijke kerstcadeaus, duurzame cadeautjes voor de kleintjes of gezellige spelletjes voor jong en oud?

Fairtrade kerstcadeaus

In deze blogpost deel ik mijn favoriete fairtrade kerstcadeaus met jullie. Cadeaus met de echte kerstgedachte, want je geeft niet alleen een mooi geschenk, maar zorgt ook dat de makers van jouw cadeau een eerlijk loon ervoor hebben gehad. Minstens net zo belangrijk, nietwaar?

Duurzaam speelgoed voor kerst

Deze complete lijst met duurzaam speelgoed was een grote hit. Ik deelde in dit artikel shoptips voor duurzaam speelgoed voor de allerkleinsten, maar ook voor wat grotere kinderen. Ja, zelfs voor duurzame boekjes en eco knutselspullen heb ik tips. Lees de lijst met duurzame kerstcadeaus voor kinderen hier nog eens na.

Spelletjes als kerstcadeau

Spelletjes zijn ieder jaar nog een favoriet cadeau voor onder de boom. Vorig jaar maakte ik een lijst met favoriete spelletjes voor peuters. Dit jaar vulde ik deze favorietenlijst aan met populaire spelletjes voor tieners en spelletjes voor kleuters. Staat er dit jaar ook een gezelschapsspel op jouw verlanglijstje?

tieners spellen populair
duurzaam speelgoed plantoys
love nature collectie return to sender

Mijn kerstcadeautje voor mezelf

Vorige week kreeg ik een vervroegd kerstcadeautje toegestuurd. Een pakketje  met fijne verzorgingsproducten van het merk So’Bio étic. Gemaakt van biologisch geteelde natuurlijke ingrediënten en heel zacht voor mijn gevoelige huid. Bovendien gaat ieder jaar 1% van de jaaromzet naar een stichting die duurzame initiatieven ondersteund en financiert.

De dagcrème voelt heel zacht aan en ruikt lekker fris naar Aloe Vera. Ik vind het vooral lekker om hier mijn gezicht in te smeren voor het slapen gaan. Met de reinigingsmousse was ik dagelijks mijn gezicht en met de BB Cream werk ik net even een beetje mijn oneffenheden weg, want het is een dagcrème met een kleurtje. Net genoeg om mijn huid er iets gezonder uit te laten zien, maar gelukkig niet met het effect van een dikke laag foundation. Dat is namelijk niet echt mijn ding!

Wil je jezelf hier ook mee verwennen? De biologische verzorgingsproducten van So’Bio étic zijn onder andere verkrijgbaar bij Dio Drogisterijen.

so bio kerstcadeau
so bio bb cream

Merry Christmas!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

P.s. Wil je niets missen?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en krijg direct toegang tot exclusieve winacties, kortingsacties en een kijkje achter de schermen.

Scroll door om de volgende blog te lezen