Leestijd: 3 min.

Oh kom er eens kijken…wat ik op mijn deurmat vind! Vandaag werd ik verrast met een setje muurstickers uit de webshop van Moonwalk Teddybear. De webshop is nog maar net open en ziet er heel verzorgd uit. Natuurlijk ben ik meteen aan de slag gegaan met de muurstickers van Moonwalk Teddybear en heb ik de Robbie Robot en zijn broers een leuk plekje gegeven in ons huis. Neem ook een kijkje op de website voor de leukste muurstickers!

Muurstickers gebruiksaanwijzing

Get it, Peel it, Stick it

In een stevige envelop kwamen de Robbies binnen. Samen met een gebruiksaanwijzing. Onder het motto; Get it, Peel it, Stick it staan de mooie ontwerpen van Moonwalk Teddybear in de webshop. Volgens hen kun je met de muurstickers van Moonwalk Teddybear in een handomdraai je interieur een hele nieuwe look geven. Bovendien kost deze make-over je weinig. Voor slechts 24,95 euro heb je al een set in huis, waarmee je een hele muur kunt vullen. Als ik de bijgeleverde handleiding mag geloven is het aanbrengen van deze interieur tattoo een fluitje van een cent, dus ik ga direct beginnen!

muursticker bevestigen

Knip- en plakwerk

Eerst bepaal ik waar de robots mogen pronken. Daarna knip ik ze stuk voor stuk uit en plak ik ze als voorbeeld met een klein plakbandje op de plek waar ik ze wil hebben. De afstand tussen de muurstickers probeer ik precies uit te meten en dat lukt aardig, ook al drentelt er een nieuwsgierig mannetje om mij heen. Daarna markeer ik met een potloodstreepje waar ik de muurstickers definitief wil hebben. Met een pasje wrijf ik over de sticker heen, zodat de afbeelding zich goed aan het transferpapier hecht. Daarna plak ik de sticker op de muur. Ook weer met behulp van een pasje, zodat de robot nu goed op de muur blijft plakken. Inderdaad, het is werkelijk heel eenvoudig. En wat zijn ze leuk!

hulp bij plakken

Patronen bedenken

Ik besluit om niet de hele muur te vullen, maar om een speels patroon met de Moonwalk Teddybear muurstickers te maken. Het is tenslotte het speelhoekje van de kinderen. De robot muurstickers zijn opvallend en toch subtiel. Ik hou eigenlijk helemaal niet van speelgoed in de woonkamer, maar op deze manier hebben de jongens toch echt hun eigen speelhoek. De stickers zijn mat zwart en van heel stevig materiaal gemaakt. Zo scheuren of vervormen ze niet snel bij het aanbrengen. Iets wat je nog te vaak bij andere interieurstickers wel meemaakt.

muurstickers resultaat

Na de muur in de woonkamer is de kamer van Noah Joe aan de beurt. Maar onze oudste heeft al zoveel aan de muur en op kastjes staan, dat ik besluit dat hier slechts één Robbie komt. Bovenop de lichtknop houdt Robbie de wacht.

muurstickers jongenskamer

Ik wil ook nog wat robots muurstickers bewaren voor het kamertje van Eli, want daar zullen ze vast ook heel leuk staan. Eerst ga ik nog even bedenken waar precies.

Muursticker Moonwalk Teddybear

Moonwalk Teddybear muurstickers collectie

In de webshop vind je naast Robbie Robot nog vele andere te gekke muurstickers van eigen ontwerp. De muurstickers hebben allemaal een leuke naam gekregen. Je kunt bovendien ook je ontwerp in een kleur naar keuze bestellen. Wat dacht je van goud, mosterd, turquoise of -oh my- perzik!? Zo kun je bijvoorbeeld roze Happy Hartjes bestellen voor de babykamer, de Brilliante Diamant in het perzik voor op de slaapkamer of de Dwalende Druppel in het lila voor een muur in de woonkamer. In een stoere jongenskamer zal de Kei Katapult in de kleur blauwgrijs zeker niet misstaan. Volgens de website blijven de muurstickers van Moonwalk Teddybear jarenlang zitten en zijn ze daarna ook gemakkelijk weer te verwijderen. Dat laatste zal ik voorlopig nog maar niet proberen, want ik ben er net zo blij mee. En Eli vind ze ook maar wat interessant.

Happy baby

Welke stickerset is jullie favoriet?

P.s. Wil je niets missen?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en krijg direct toegang tot exclusieve winacties, kortingsacties en een kijkje achter de schermen.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here