Over mij

20160720-20160720-dsc_0611

Er was eens…

Hallo! Ik ben Mirjam Hart en ik ben gek op een goed verhaal. En het mooie is…verhalen zijn overal! In de boekenkast, op Social Media, maar ook op straat. Mijn blog is getiteld ‘Een Goed Verhaal’ want dat is de werktitel van de webwinkel die ik wil beginnen. Maar voor het zover is eerst even een kort verhaaltje over mij…

Mijn verhaal

Mijn boekenkast, maar ook die van mijn kinderen, staat vol met boeken. Ik lees graag voor aan mijn jongens (Noah Joe van 10 jaar en Eli, bijna 2 jaar). De sprookjesboeken van de Efteling, De Gruffalo en Woeste Willem zijn bij ons favoriet.
Nu ben ik tekstschrijver, maar hiervoor heb ik jaren in een winkel gestaan. De mooiste producten die ik mocht verkopen, waren de producten waar ik iets over kon vertellen. En dan bedoel ik niet; ‘Het ruikt lekker’, ‘Het staat u mooi’ of ‘We hebben deze ook nog in het blauw en roze’. Nee, de mooiste producten waren de producten die met liefde waren gemaakt. Fotolijsten gemaakt van sloophout door daklozen, babyproducten door vaders ontwikkeld omdat ze al die babysmeersels met chemische toevoegingen zo zat waren en plaids gemaakt van restanten van de voorgaande kledingcollecties. Kortom; spullen met een goed verhaal.

Het begin van een blog

Maar een verhaal hoeft niet alleen uit tekst te bestaan. Sommige foto’s vertellen meer dan 1000 woorden. Daarom ben ik zo gek op Instagram. Ik krijg inspiratie van de mooie interieurfoto’s die ik voorbij zie komen. Ik krijg zin om naar buiten te gaan als ik over plaatjes van goudgele bomen heen scroll. En als ik een foto van een zelfgebakken cake zie, dan kun je er op rekenen dat ik diezelfde week nog in de keuken iets lekkers sta te maken.
Zelf post ik ook vrij regelmatig. Ik maak voornamelijk foto’s van mijn interieur, mijn laatste aankopen, mijn kids en uitstapjes.
De reacties die mede-ig’ers onder mijn posts zetten hebben mij aangezet tot het starten van een blog. Want vaak denk ik; ik wil hier nog meer over vertellen! Ik word er blij van als ik, met behulp van een foto en een paar woorden, zoveel bij anderen los kan maken.

Dus dat kun je van mijn blog verwachten; verhalen die ik graag met jullie wil delen.

EINDE

Mirjam.