Tekstbureau Een goed verhaal

20160908-20160908-dsc_0150

Tekstbureau ‘Een goed verhaal’ is inzetbaar voor al uw tekstopdrachten. Nieuwsbrieven, gastblogs en hulp bij uw social media, maar ook SEO-teksten zijn voor mij geen probleem. Indien wenselijk kan ik in overleg ook bijpassend beeldmateriaal leveren.

Recente samenwerkingen

Om u een kleine impressie te geven van wat er zoal mogelijk is, laat ik u graag mijn meest recente samenwerkingen zien.

Wij à la Mama

Het online platform Wij à la Mama heeft als doelgroep moeders met kinderen in de basisschoolleeftijd. Voor dit online magazine schreef ik tot voor kort wekelijks een artikel over interieurstyling.

Baby Plus

Voor de webwinkel Baby Plus schreef ik de informatieve intro’s bij alle categorieën op de website. Ook nam ik het stukje ‘Over Ons’ voor mijn rekening. Momenteel ben ik het bedrijf aan het helpen met teksten voor de wekelijkse nieuwsbrieven in zowel Nederlands als Engels.

Showhome

Voor het online platform Showhome schrijf ik wekelijks een artikel gerelateerd aan het onderwerp interieur. Ik verzorg niet alleen de teksten, maar ook het beeldmateriaal. Daarnaast bezoek ik voor Showhome geregeld events.

Lieve Keet

Naast mijn persoonlijke blog en mijn eigen tekstbureau bedenk en maak ik de content voor de website Lievekeet.nl. Deze website heeft als doelgroep ouders met kinderen van ongeveer 0-12 jaar.

Samenwerken?

Heeft u interesse in een samenwerking met Een goed verhaal?

U kunt een bericht achterlaten middels het contactformulier of een mail sturen naar info@eengoedverhaal.nu. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Inline

Vind jij Een goed verhaal al leuk?

Inline

Vind jij Een goed verhaal al leuk?