Leestijd: 1 min.

Zoals jullie wel weten ben ik dol op tweedehands koopjes. Kringloopgelukjes, marktplaatsvondsten en schatten van de rommelmarkt. Ze worden hier in huis met open armen ontvangen. Ik heb dan ook totaal geen moeite met shoppen voor tweedehands items. Maar niet iedereen vindt dat even makkelijk!

Tweedehands shoptips

Sabine van Styled By Sabine vroeg mij om wat tips. Op haar blog vind je nu een gastblog waarin ik tips geef voor het scoren van de beste tweedehands interieuritems. Lees het hier!

Meer zien van de kringloopkoopjes bij ons thuis? Lees dan mijn artikel “Mijn beste kringloopaankopen” nog eens hier.

En in mijn blogpost “Het leed dat Marktplaats heet” vertel ik meer over alle mazzeltjes die ik scoorde via Marktplaats, maar ook welke blunders ik daarbij beging. De link naar dit artikel vind je hier.

Op welke tweedehands koopje ben jij het meest trots?

(Uitgelichte afbeelding is van Sabine Piersma, StyledbySabine.com)

P.s. Wil je niets missen?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en krijg direct toegang tot exclusieve winacties, kortingsacties en een kijkje achter de schermen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here