Valentijnsdag: 3x DIY’s voor je Valentijn

Leestijd: 2 min.

knutselen voor valentijnsdagBinnenkort is het alweer Valentijnsdag! Tijd om degenen die je liefhebt eens flink in de watten te leggen. Ik heb inmiddels 4 valentijntjes in huis die ik ga verrassen met zelfgemaakte Valentijnscadeaus. Heel simpel, want wat mij betreft gaat het meer om het gebaar dan het cadeau zelf. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Ik deel hier 3 eenvoudige DIY’s voor je Valentijn.

3 Valentijn DIY’s

Knutselen voor Valentijnsdag! Maak de leukste DIY’s voor je valentijn. Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met deze 3 simpele DIY Valentijn inspiratie-voorbeelden zul je zeker een hart veroveren! Wat ga jij maken voor Valentijnsdag?

3x DIY’s voor Valentijn

#1 DIY Valentijnsslinger

2 jaar geleden maakte ik deze hartjesslinger van restjes behang. Een heel leuk werkje en met deze simpele DIY versier jij het huis meteen voor Valentijnsdag! Heel ingewikkeld is het niet, maar mocht je voorbeelden zoeken: de hele werkbeschrijving van de DIY Valentijnsdag slinger vind je hier terug.

diy valentijnsslinger versiering#2 Taart voor Valentijn

Liefde van de man gaat door de maag. En voor mij geldt dat stiekem ook. Ik ben dol op taarten bakken (en opeten). Dus maakte ik voor Valentijnsdag een Red Velvet taart in een hartvorm voor vriendlief en de kids. Het was een kant-en-klare bakmix, maar je kunt natuurlijk ook een brood of een andere taart in een hartvormige springvorm bakken. Bekijk hier maar eens mijn Valentijnscadeau voor mijn mannen!

kaarten valentijn mannen#3 Letterbord met Valentijn quote

Voor Valentijnsdag vulde ik mijn letterbord met de leukste quotes over de liefde. Ik ben nu eenmaal dol op thema teksten op mijn letterbord. Heb je een leuke spreuk gevonden die echt bij jouw partner past? Zet hem dan op een letterbord en geef het cadeau op Valentijnsdag! Het stoere grijze letterbord shop je onder andere hier.

letterbord valentijn quotes
Liefde is…niet te veeleisend zijn.

Nog meer tips voor Valentijnsdag

Weet je al wat je gaat doen op de internationale dag van de liefde? Misschien ga je wel lekker koken voor je lief en is het daarna tijd voor een romantische filmavond bij kaarslicht? In dit artikel deel ik 10 romantische films voor Valentijnsdag.

Happy Valentine’s Day!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

P.s. Wil je niets missen?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en krijg direct toegang tot exclusieve winacties, kortingsacties en een kijkje achter de schermen.

Scroll door om de volgende blog te lezen