3x DIY Inspiratie voor Pasen- Voor jong & oud

Leestijd: 2 min.

De paasdagen komen eraan. Een goed excuus om weer lekker te gaan fröbelen. Op mijn blog heb ik inmiddels een aantal artikelen over knutselen voor Pasen. Zo vlak voor Eerste en Tweede Paasdag leek het mij een goed moment om deze DIY inspiratie voor Pasen te bundelen. Creatieve ideeën voor jong en oud. Met welk knutselproject ga jij aan de slag?

3x Pasen DIY’s 

Ik vind knutselen best leuk, maar het moet niet te ingewikkeld zijn en ik wil snel resultaat zien. Ik ben dus nogal een ongeduldige DIY’er. Voor onderstaande creatieve ideeën met paasthema hoef je niet echt een doorgewinterde knutselaar te zijn. Met deze DIY inspiratie voor Pasen kun je eigenlijk direct aan de slag. Mits je de juiste spullen in huis hebt natuurlijk…

#1 Paasteksten in huis

Je hoeft niet heel creatief te zijn voor deze Paas DIY. Het enige wat je nodig hebt is een letterbord, een lightbox, een wordbanner of een krijtbord. Want in dit artikel deel ik een aantal leuke teksten over Pasen waarmee je je huis kunt versieren. Welke quote vind jij het leukst? Nu ik dit artikel weer heb gezien denk ik dat ik de wordbanner er maar weer eens bij ga pakken!

pasen quotes interieur#2 Verstopeieren van klei

Zoals ik al zei, ben ik dol op simpele DIY’s. Dit knutselidee voor Pasen verzon ik zelf en vind ik eigenlijk nog steeds een van de leukste knutselwerkjes. Samen met mijn jongens maakte ik namelijk paashazen van klei. Ter grote van een paasei, zodat ze niet alleen als paasdecoratie dienen, maar ook goed gebruikt kunnen worden als duurzame verstopeieren. Kun jij het paashaasje vinden op de tweede foto?

klei knutselen pasen
verstopeieren van klei

#3 Paasfiguren van masking tape

Begin deze week deelde gastblogger Ilse 3 toffe tips voor het maken van figuren met het thema Pasen. Het haasje is mijn favoriet, maar ook de eitjes van masking tape en de bloemen op het raam vind ik prachtig gedaan. Krijg je bij het zien van onderstaande voorbeelden helemaal zin om aan de slag te gaan? Kijk dan nog even in dit artikel hoe je deze paasfiguren van washi tape precies maakt.

paashaas knutselen met washitape
paaseitjes van maskingtape knutselen

Leuke knutseltips toch? Hopelijk kan ik volgend jaar weer een aantal leuke thema DIY’s aan dit lijstje voor Pasen toevoegen. Welke Paas DIY maak jij graag?

Vrolijk Pasen!

Nog meer creatieve inspiratie voor Pasen vind je op mijn Pinterest bord, die ik speciaal voor de paasdagen heb gemaakt. Hier vind je lekkere hapjes voor Pasen, maar ook nog meer toffe DIY’s met het thema Pasen.

Ook blogger GoGracy verzamelde haar 3 leukste DIY’s voor de paasdagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

P.s. Wil je niets missen?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en krijg direct toegang tot exclusieve winacties, kortingsacties en een kijkje achter de schermen.

Scroll door om de volgende blog te lezen