Leestijd: 2 min.

Boy, oh boy wat ben ik blij met ons nieuwe vloerkleed! Al heel lang liep ik thuis te zeuren om een nieuw vloerkleed. Het liefst eentje van Rozenkelim, maar ook Basic Label en Sissy-Boy hebben vloerkleden in het assortiment die ik graag bij ons thuis had neergelegd. Helaas liet ons budget het tot nu toe steeds niet toe. Dan had ik weer een nieuwe lens voor mijn camera nodig, de jongens moesten nieuwe winterjassen of het geld moest gespaard worden voor sinterklaascadeautjes. Vriendlief opperde daarom om eerst even te kijken op Marktplaats. We hebben daar inmiddels al zoveel toffe spullen voor in huis gevonden dat een vloerkleed toch ook wel moest lukken. Al na de eerste avond rondsnuffelen had ik al zeker 5 biedingen gedaan. En meteen de dag erna kreeg ik een uitnodiging om er een te komen halen…In Kollum helemaal, maar dat mocht de pret niet drukken. We hebben het ophalen van ons nieuwe kleed zelfs maar meteen gecombineerd met een middagje Groningen! Misschien hebben jullie al wat foto’s voorbij zien komen op Instagram, maar ik kon het toch niet laten om er op mijn blog nog eens lekker mee te pronken!

Tadaa! Ons Marktplaats vloerkleed

Het kleed is echt top. Het heeft precies de kleuren die in ons interieur passen en het voelt lekker zacht aan. Er zit een heel klein vlekje op en daarom mochten we hem voor een zacht prijsje overnemen. Dat vonden wij geen probleem, want zo zijn de eerste vlekken die wij er ongetwijfeld in zullen maken iets minder rampzalig.

vloerkleed marktplaats woonkamer 20161030-dsc_0715

Ik twijfel nu alleen nog of ik onze kist op wieltjes nog wel als salontafel wil houden. Je ziet meteen zo weinig van het mooie nieuwe kleed. Het liefst zet ik er een klein tafeltje op, zoals zo’n mooie Chakki tafel, maar ook daar moet weer voor gespaard worden. Of…zal ik daar ook maar even voor op Marktplaats gaan speuren?

P.s. Wil je niets missen?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en krijg direct toegang tot exclusieve winacties, kortingsacties en een kijkje achter de schermen.

4 REACTIES

  1. Ik hou wel van het contrast! Maar wisselen blijft ook leuk en als je de kist weer in een ander hoekje zet hoort hij er toch bij!

  2. ja, die kist laat het mooie kleed niet op z’n best zien, misschien wil iemand ‘m ruilen voor een chakki bijzettafeltje ? of ben je er erg aan gehecht ?

  3. Het kleed is prachtig ! Zonder de kist is de sfeer gelijk heel anders. Het oogt ook groter zonder kist. Ik hou mijn ogen open voor zo’n Chakki tafeltje. Groetjes, Nellie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here