Leestijd: 2 min.

Happy Follow Friday! Pasen ligt inmiddels alweer een weekje achter ons, maar ik ben nog steeds een beetje in een feeststemming. Weet je waarom? Omdat er zoveel feestelijke plaatjes gedeeld worden op Instagram! En als deze foto’s ook nog eens gedeeld worden met mijn hashtag #EGVFollowFriday ben ik natuurlijk extra blij, want dan mag ik ze hier op mijn blog delen. Dat ga ik nu dus ook weer doen. Feesten jullie mee?

Instagram Top 3

Slingers kun je gebruiken om je huis te versieren voor feestelijke aangelegenheden. Maar zoals Loesje al zegt; “Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen”. Dus waarom zou je niet altijd feestversiering in huis hebben hangen? Dat moeten deze Instagrammers vast ook gedacht hebben.

@lydia_corbijn

Lydia heeft haar slaapkamer extra feestelijk gemaakt door er een klein vlaggenlijntje op te hangen. Prachtige neutrale tinten, net zoals de rest van haar slaapkamer. Wat zeg ik? In haar hele huis heeft Lydia dit kleurenpalet doorgevoerd, tot in de kinderkamers aan toe. Houd je wel van neutrale, serene interieurs? Dan wil je dit account zeker volgen!

@ilse_vdvxx

Geen eitjes in de paastakken van Ilse, maar een mooie lampion. Wat een leuk idee! Op deze manier hoef je de paastakken niet meteen in de groene bak te kieperen, maar kun je er nog langer van genieten! Nog meer leuke interieurideetjes opdoen? Neem dan snel even een kijkje op het Instagram-account van Ilse.

@thestorystyler

Ik volg Nadja nog niet zo heel lang op ig, maar ik ben nu al groot fan! Kijk nou eens naar deze prachtige slaapkamer?! Daar kan ik echt alleen maar van dromen! De grote houten ring met eucalyptus boven het bed vind ik echt te gek! Maar ook de rest van Nadja’s interieur is om door een ringetje te halen. Go Follow!

#EGVFollowFriday

Zal ik de volgende keer iets meer kleur op mijn blog zetten? Of misschien wordt het tijd voor een Follow Friday met een bloementhema? Jullie bepalen! Want alleen met jullie Instagramfoto’s kan ik nieuwe Follow Friday artikelen maken. Dus tag vooral je mooiste foto’s met #EGVFollowFriday. En wil je jouw huis extra in de spotlight zetten? Meld je dan aan voor mijn nieuwste rubriek “mijn favoriete hoekje”. Hier lees je hoe je je daarvoor kunt aanmelden.

Tag along!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here