Leestijd: 2 min.
Zoals jullie inmiddels vast wel weten ben ik gek op Instagram. Ik volg niet alleen graag andere Instagrammers, maar zelf deel ik ook graag foto’s van mijn persoonlijke leven. Het is alleen jammer dat ik deze foto’s alleen terugzie als ik even terug scroll in mijn eigen Instagram feed. En eigenlijk is dat best wel zonde, want -als ik het zelf mag zeggen- er zitten soms echt leuke foto’s bij. Maar daar heeft Framkalla wat op bedacht. Deze handige app maakt het namelijk mogelijk om binnen 10 minuten jouw mooiste Instagram foto’s te laten omtoveren in een mooie poster, trendy polaroids of zelfs een persoonlijke kalender. Wil je weten wat ik via deze app bestelde? Ik laat het je zien in deze blogpost.

Gepersonaliseerde interieurdecoratie

Via de Framkalla app kun je al je Instagramfoto’s laten uitprinten op bijvoorbeeld posters, magneten, fotostrips en fotoprints in diverse formaten. Ik koos voor de grote poster. In deze poster kon ik maar liefst 54 van mijn favoriete Instagramfoto’s verwerken. Natuurlijk zie je in mijn poster veel foto’s van mijn jongens terug, maar ook vakantiefoto’s, foto’s van ons interieur en andere snapshots waar ik warme herinneringen aan heb. Ik vind het ontzettend leuk om mijn foto’s wat tastbaarder te hebben. De poster heb ik in een gouden lijst van Desenio aan de muur bij de eettafel gehangen. Zo kan ik er lekker vaak naar kijken.

Framkalla poster Instagram foto's

Ook Eli klimt regelmatig op zijn stoel om alles en iedereen op de poster aan te wijzen. Ook nog eens een fijne zoethouder tijdens het eten dus.

Hoe werkt de Framkalla app?

Producten bestellen via Framkalla is echt ontzettend eenvoudig. nadat je de app hebt gedownload kun je toegang verlenen tot je Instagram account. Je selecteert daarna het product (of de producten als je heel enthousiast bent) dat je wilt bestellen en zoekt de foto’s uit die je wilt gebruiken. In mijn geval kon ik dus kiezen uit een heleboel Instagramfoto’s. In de eerste instantie plaatst Framkalla alle foto’s in chronoligische volgorde, maar je kunt net zo vaak slepen met je foto’s tot je tevreden bent met het resultaat. Het verzenden is gedaan met 1 druk op de knop. Je hoeft tot slot alleen nog maar je adresgegevens in te vullen en binnen een paar werkdagen wordt jouw fotoproduct thuis afgeleverd.

Framkalla poster bestellen

P.s. Wil je niets missen?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en krijg direct toegang tot exclusieve winacties, kortingsacties en een kijkje achter de schermen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here