Leestijd: 2 min.

Het is officieel klaar met ons overwegend witte interieur. Sinds de komst van de nieuwe kast heb ik mij overgegeven aan de voorkeur voor kleur van de mannen. Geheel per toeval, want ik was in de eerste instantie natuurlijk niet van plan om mijn witte domein op te geven. Maar nu de nieuwe kast er staat en ik de accessoires in huis er enigszins op aangepast heb, moet ik bekennen dat ik onze woonkamer nu veel gezelliger vind. Nieuwsgierig naar de kast in kwestie? Scroll dan gauw door!

Witte tv-kast Timzowood
De witte tv-kast van Timzowood heeft nu een heel nieuwe bestemming gekregen…

Van plan A naar plan C

Wij waren eigenlijk helemaal niet op zoek naar een nieuwe kast in de woonkamer. Wel hebben we heel hard een nieuwe kledingkast nodig, want ons oudje hangt van ellende nog met een paar schroeven bij elkaar en is zo scheef als de Toren van Pisa.

Op een zaterdagmiddag waren wij op visite bij een tante van mij. Ze stond op het punt om te gaan verhuizen en vroeg aan mij of ik wat foto’s wilde maken van meubels die ze op Marktplaats wilde verkopen. In een van de kamers stond een grote groene beauty, maar die hoefde niet op Marktplaats. Mijn neef wilde hem misschien overnemen en anders zou de kast naar de kringloop gaan. Ik liet snel weten dat ik met alle liefde de kast een nieuw huis wilde geven. Deze prachtige kast mocht absoluut niet naar de kringloopwinkel!

Je raadt het al, mijn neef zag er vanaf dus de kast stond al snel bij ons in huis. Maar helaas paste de kast het trapgat niet door, dus kon hij niet bij ons in de slaapkamer als kledingkast dienstdoen. Plan B werd in werking gezet: De huidige tv kast naar boven en de nieuwe kast zou dan televisiekast worden. Maar ook de witte kast paste niet door het trapgat!

groene tv-kast

Nu hebben we de oude tv-kast maar in de hal neergezet als garderobekast en moeten we heel hard hopen dat onze kledingkast het nog iets langer volhoudt. Tenminste tot we daar een goede vervanging voor gevonden hebben.

Maar mij hoor je niet klagen. Ik vind de kast echt zo mooi! De kleur groen is precies goed en op de kast is extra ruimte voor mijn groeiende plantencollectie. Bovendien combineert de kleur echt super bij onze roze buffetkast.

nieuwe kast

Wat vinden jullie van de nieuwe aanwinst?

P.s. Wil je niets missen?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en krijg direct toegang tot exclusieve winacties, kortingsacties en een kijkje achter de schermen.

2 REACTIES

  1. Wauw, echt een beauty! Super leuk om zo aan je “nieuwe”spulletjes te komen, staat echt fantastisch in jullie huisje. Misschien die van boven nog maar even verstevigen met een mooi stukje tape….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here