Leestijd: 2 min.
Hoe ik mijn mannen verras met Valentijn dit jaar? Daar hoef ik niet lang over na te denken. Wij geven elkaar namelijk geen grote cadeaus met Valentijnsdag. Liever laten we op een andere manier zien dat we gek op elkaar zijn. Met knutselwerkjes of een lief gedichtje bijvoorbeeld. Een kaartje voor mijn Valentijntjes hoort er sowieso bij. Bij Hip & Stip Kaarten (mijn vaste adres voor stationery) vond ik een paar geschikte Valentijnskaarten voor mijn man en mannetjes. En wat ze nog meer krijgen..? Dat laat ik je zien.

Valentijnskaart en -taart

Ze zeggen altijd: “de liefde van de man gaat door de maag’. Nou, voor die van mij geldt dat zeker. Gelukkig ben ik gek op taarten en koekjes bakken, dus verras ik ze vaak genoeg met iets lekkers. Deze Valentijnsdag krijgen ze van mij een zelfgebakken Red Velvet Cake. Een populaire cake die al een paar jaar favoriet is in Amerika. Ik maak het mezelf wel makkelijk hoor. Ik vond namelijk bij Xenos een bakmix, waar je zelf alleen eieren, MonChou en slagroom aan toevoegt. Gebakken in een hartvormige taartvorm en je hebt de ultieme Valentijnstaart! Dan hoeft er alleen nog maar een kaartje bij met daarop een persoonlijke tekst en klaar ben ik!


Wie zoet is…

Valentijnscadeautjes die hier thuis ook altijd goed ontvangen worden, zijn chocolaatjes. Bijvoorbeeld een lekkere reep melkchocolade of gevulde pralines in hartvorm. Bijna ieder jaar snoepen we rond Valentijnsdag wel wat van ons chocoladecadeau!

Echt geen cadeau? 

Een enkele keer geven we elkaar toch een klein cadeau. Maar meestal is het dan wel iets persoonlijks, zoals een foto in een lijstje, een gepersonaliseerde gadget of een knutselwerkje van de jongens. Natuurlijk mét Valentijnskaart! Noah maakt graag tekeningen of stripverhalen en een enkele keer schrijft hij een gedicht (echt, dat kan hij zó goed!). Met Eli houden we het simpeler. Geef hem een paar potloden of stiften en hij maakt de mooiste abstracte kunstwerken. Een lintje of een mooi cadeaupapier eromheen en we hebben weer een mooi Valentijnscadeau!


Wie verras jij met Valentijn dit jaar?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Hip & Stip Kaarten. Wil jij ook graag jouw artikel hier in de spotlight zetten? Stuur mij dan even een bericht via het contactformulier.

P.s. Wil je niets missen?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en krijg direct toegang tot exclusieve winacties, kortingsacties en een kijkje achter de schermen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here