vt wonen & design beurs 2019 blog
Leestijd: 4 minuten
fotoverslag woonbeurs amsterdamDe woonmaand is van start gegaan. Traditiegetrouw start ik deze feestmaand (als interieurliefhebber mag ik het zo wel noemen, toch?) op de VT Wonen & Design beurs. Deze keer vond de woonbeurs tegelijk plaats met een babybeurs waar ik ook een bezoekje aan bracht. Minder tijd (en puf) om de hele woonbeurs te verkennen, maar de stand van Flexa en het huis van Ariadne at Home wilde ik niet overslaan. Hierbij de foto’s die ik van mijn favoriete stands maakte. De VT Wonen & Design beurs 2019 in een foto-overzicht.VT Wonen & Design beurs 2019 : Duurzaam & bont!

Duurzaam en bont? Ik heb het dan ook niet over bontjassen en kleedjes van bont. Nee, op de VT Wonen & Design beurs 2019 was het thema overduidelijk more is more! Lekker veel accessoires, rijkelijk versierde themakamers en kleurrijke printjes.

Als ik alle foto’s in mijn Instagram tijdlijn mag geloven heb ik de helft van de woonbeurs Amsterdam gemist. Maar na mijn bezoek aan het In de Wolkenfestival had ik echt geen puf meer om de hele beurs af te struinen. Toch mocht een bezoekje aan de Flexa stand echt niet ontbreken. Ik wilde inspiratie op doen voor ons eigen Spiced Honey project (daarover later meer).

En over het Ariadne huis had ik ook al zoveel lovende woorden gehoord, dat ik ook daar zeker even een kijkje wilde nemen.

entree vt wonen en design beursTiny House van Flexa

De stand van Flexa vind ik altijd een feestje om naar te kijken. Vooral de stijlkamers van bekende bloggers vind ik meestal heel inspirerend.

Deze keer hadden ze bij Flexa gekozen voor het actuele thema: Tiny Houses. Iedere blogger had een eigen kamer in dit thema ingericht en natuurlijk met de nieuwe kleur van het jaar 2019: Spiced Honey! Hieronder vind je foto’s van de stijlkamers van Marina (Veel Woongeluk). Souraya (Binti Home), Wimke (Wimke.nl), Theo-Bert (The Nice Stuff Collector) en Marij (Enter my Attic).

spiced honey kinderkamer
flexa spiced honey woonbeurs

Een schattig babykamertje met de trendkleur Spiced Honey. Wij zijn ook met deze kleur aan de slag gegaan in 1 van onze kinderkamers. Volgende week laat natuurlijk hier op mijn blog het eindresultaat zien!

spiced honey slaapkamer
spiced honey woonkamer
spiced honey mediterraans

Zo tof om te zien dat iedereen weer een andere interpretatie van een kleur heeft. Denk jij nog steeds: Met welke kleuren kan ik Spiced Honey combineren? Bekijk deze foto’s dan maar eens extra goed!

spiced honey kleurencombinatie
kleur combineren met spiced honey

Naast deze stijlkamers waren er ook echte tiny house stijlkamers ingericht (ter grote van een poppenhuis). Heel origineel en heel leuk om te zien. Het was daarvoor alleen dringen geblazen, dus daar heb ik helaas geen foto van kunnen nemen.

Ariadne at Home droomhuis

Zoals ieder jaar was ook deze keer het woonhuis van Ariadne at Home mijn favoriete stand op de VT Wonen en Designbeurs. Prachtig ingericht door styliste Marlies Does.

Zo sfeervol en echt 1 mooi geheel! Ik kon er foto’s blijven schieten!

ariadne huis woonbeurs
ariadne at home vt woonbeurs

Op iedere hoek was er weer een kleine verrassing te zien. Ik kan niet zeggen wat nou mijn  absolute favoriet was in het huis: De tegelvloer, de gigantische berenklauwen, de toffe werkplek of de droomkeuken… Ik wil het allemaal wel copy-pasten in mijn interieur.

werkplek ariadne at home
pastel werkplek
vt wonen en designbeurs 2018

Wat een inspirerende werkplek hè? Ik ga thuis ook snel nog een keer zo’n mooi moodboard maken voor boven mijn werkplek.

mini vaasjes woonbeurs amsterdam
grote berenklauw interieur
ariadne at home woonkeuken
keuken ariadne at home woonbeurs
brocante keukeninspiratie

Wat was jouw favoriete stand van de VT Wonen & Design beurs 2019?

Nog wat woonbeurs plaatjes…

Zoals ik al zei, heb ik weinig tijd genomen om de andere stands eens goed te bekijken. Dat zag ik ook wel terug in mijn filmrol. Beduidend minder foto’s dan voorgaande jaren.

Deze 3 plaatjes wilde ik toch nog even showen…

vt wonen badkamer
combitex woonbeurs
vt wonen kinderkamer

Wil je nog meer woonbeurs foto’s zien? Vorig jaar maakte ik ook een fotoverslag en het jaar daarvoor schreef ik over mijn ervaring met live bloggen vanaf de Woonbeurs Amsterdam.

P.s. Wil je niets missen?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en krijg direct toegang tot exclusieve winacties, kortingsacties en een kijkje achter de schermen.

1 reactie op “VT Wonen & Design beurs 2019 – Flexa & het Ariadne huis”

  1. Ondanks de drukte heb je toch mooie foto’s gemaakt … ik was dinsdagochtend al op de woonbeurs… en vloog als eerste naar het Ariadne huis. Ik vond het zo mooi dat ik bijna al het andere niet meer hoefde te zien. De poppenhuizen van Flexa kun je zien op @mikodesign, zij heeft ze gemaakt. Ik was verrast wat de mogelijkheden zijn met de nieuwe kleur Spiced Honey, ben dan ook heeel benieuwd hoe jij het toegepast hebt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf scrollen voor de volgende blog

Bij ons thuis Favoriete hoekje Kinderkamers Wooninspiratie
5x Een groene muur in een jongenskamer
binnenkijker kleurrijke kersthuis
Een kijkje in ons kleurrijke kersthuis
apparaten in de keuken nodig
Apparaten in de keuken: welke heb je echt nodig?
Eropuit Kinderen Leven Mode
7x Water besparen onder de douche tips
duurzame tandpasta met fluoride
Getest: Duurzame tandpasta met fluoride van Niyok
uitwisbaar notitieboek herschrijfbaar bamboe
De voordelen van een uitwisbaar notitieboek
Eten & Drinken Knutselen Quotes
grappige badkamer teksten
25x De leukste badkamer teksten
thee tegen menstruatiepijn tips
Bloody Hell! Thee tegen menstruatiepijn
originele kerstfoto's met kinderen maken
10 ideeën voor originele kerstfoto’s met kinderen
Persoonlijke projecten Relax Shopping Social media & Blog Spiritualiteit Uitjes / Reizen
blauw licht screenprotector mobiel
Blauw licht van je mobiel ongezond? Dit doe je ertegen
uitwisbaar notitieboek herschrijfbaar bamboe
De voordelen van een uitwisbaar notitieboek
cadeau aan een tiener tips
Wat geef je cadeau aan een tiener? Duurzame tips
Scroll naar top