Leestijd: 1 min.
Hoera! Een Goed Verhaal bestaat deze week 2 jaar! En om dat te vieren geef ik deze hele week de leukste items weg, samen met bedrijven waarmee ik in het verleden al eens een leuke samenwerking heb gehad. Ik hoop dat ik jullie als trouwe lezers op deze manier eens flink in het zonnetje kan zetten. Want door jullie kan ik doen wat ik het liefste doe: verhalen vertellen!

House of Products pakket

Alle nieuwsgierige aagjes opgelet! We zijn alweer aangekomen bij de 6e dag van deze winweek. En vandaag ga ik iets heel leuks weggeven; een cadeaupakket van House of Products!

Interieurliefhebbers kennen deze webshop vast allang al en ik hoef jullie dan ook niet te vertellen dat in dit pakket heel leuke dingetjes zitten voor in huis. Maar wat…dat blijft een verrassing! Is het iets voor in de keuken? Lekkere verzorgingsproducten voor in de badkamer of misschien wel leuke accessoires voor in de woon- of werkkamer? Bij House of Products shop je het namelijk allemaal.

Hoe kun je kans maken op dit pakket? Waag dan eens een gokje en vertel mij wat er in deze pakjes zit. Je hoeft het niet goed te hebben hoor…Ik ben gewoon nieuwsgierig of jullie al kunnen raden wat het is. Morgenavond om 20.00u lees je op Een Goed Verhaal wie de winnaars zijn van deze winweek.

Voor mijn babyblog The Baby Project schreef ik al eens over alle leuke babyproducten van House of Products. Je vindt hem hier.

House of Products babyproducten

P.s. Wil je niets missen?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en krijg direct toegang tot exclusieve winacties, kortingsacties en een kijkje achter de schermen.

56 REACTIES

 1. Ohhh op de valreep!!! Gefeliciteerd Een goed verhaal met het 2 jarige bestaan! Welverdiend. Volg je blogs en social media accounts met plezier. Ik denk sowieso opberdoosjes. Ik vind deze zo leuk! Helemaal verliefd op het simpele maar toch sprekend design van House of products. Love the grid print! Ik hoop dat ik nog op tijd was. Fingers crossed x Leentje

 2. Kan ik nog meedoen? Ik ben gek op HOP! Heb gave spulletjes voor in de babykamer gekocht. Ik hoop dat het iets moois voor in huis is ☺️

 3. Oeh wat Leuk! Misschien iets fijns voor in bad of een paar verwenrpoducten , een boek en nog wat mooie interieur goodies?

 4. Oh wat een feestje! Lekker dromen over wat er in zou kunnen zitten, misschien wel een heel leuk 1000dingenboek, mooie keukendoeken, of een geweldige opberger! En dan bedenken dat het eigenlijk helemaal niet uitmaakt want dat alles een kadootje is! 🙂

 5. Altijd leuk de spullen van HOP!!
  Ik denk dat er spulletjes in zitten van mijn stijl….. Denk ik!!
  En wat een leuke actie voor je lezers, heb je georganiseerd????????????
  Liefs! Odilia ( @odieltje )

 6. Oh wat weer een superleuke prijs. Leuk hoor om te raden wat er in zit. Ik denk iets van keukenlinnen en ik hoop op zon mooie houten plank. En voor jou beterschap. Hopelijk knap je snel op en Filou ook.

 7. HOP is zooo leuk! Ik denk dat er een fijne interieur spray in zit (die ruiken zo goddelijk trouwens!) of iets voor in de keuken (ovenwanten ofzo). Ik ben benieuwd vanavond!! Groeten Cheryl

 8. Ooh wat een feest! Ik gok iets fijns van Mijn Stijl en zo’n leuke toilettas of paperbag? Zo veel moois bij HOP! ????

 9. Afwasmiddel? Iets lekker voor in bad? Mooie keukenspullen? Er is teveel om te kiezen, laat me graag verrassen ????

 10. Oh wat is er nu leuker dan verrast te worden met cadeautjes. En zeker van deze toffe webshop (volgens mij ken ik hun assortiment uit mijn hoofd door het scrollen ????) . Ik denk een fles afwasmiddel van Mijn Stijl, een kleine toilettas van HOP, een geruite theedoek van House Doctor, body lotion van Meraki, setje kaarten en een speenkoord voor de kleine. Duimen dus. Groetjes @wonenaandemadelief

 11. Sowieso een fles afwasmiddel (houd jij zo van schoonmaken? ;)) maar ik laat me heel graag verrassen mocht ik de gelukkige zijn! En ik hoop dat je je snel beter voelt!

 12. Als ik naar de papiertjes kijk… zit er iets in voor de keuken (de wit met zwart-grid papiertjes), voor de kinderkamer (de vrolijk gekleurde) en voor in de woonkamer (alle mooie andere papiertjes) Ben heel benieuwd of ik het goed heb! 😉

 13. Wauw mooie prijs. Ik denk al sowieso kaarsen. Misschien een theedoek? En ik weet het verder niet meer. Gewoon super benieuwd ????!

 14. Nogmaals gefeliciteerd!! Wat een leuke webshop is dit! Hier word je heel hebberig van haha!
  Ik denk…. dat er een mooie fles olijfolie in zit, een geurkaars en een toffe paperbag ???? Eigenlijk is alles leuk! Ik ga de hele dag duimen!!

 15. Thuis zeiden we altijd als we moesten raden bij een cadeau wat erin zat voor de grap echt iets wat het niet kon zijn. Dus bij deze een doos bonbons ???? Maar aan de ronde vorm te zien van een van de pakketjes een fles afwasmiddel?
  Het zullen in ieder geval hele leuke cadeautjes zijn. Die wel allemaal heel graag zouden willen ontvangen. ????
  Gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan en beterschap! ????????????????????

 16. Wat een mooie ingepakte cadeautjes alleen al, daar moét wel iets moois en leuks in zitten.
  Een mooi doosje, iets verzorgends en een knuffel misschien? Ik ben echt benieuwd.
  I’m in!

 17. Ik denk lekkere verzorgingsproducten en babyspuletjes! Gefeliciteerd met je 2jarig bestaan! Ga voor al zo door

 18. Oeh moeilijk! Ik hoop op van die mooie opbergdozen van house of products, maar denk toch afwasmiddel en andere keukenaccessoires. Maar eigenlijk is alles leuk van deze leuke webshop!

 19. Oow wat het ook mag zijn, het lijkt me fantastisch! De babyproducten zijn ook echt super zie ik in je vorige blog over hen. Dus wellicht fop je ons wel en zitten er gewoon babyproducten in! Altijd leuk om weg te geven..of om te houden voor de toekomst!

 20. Ook ik probeer het gewoon! Ik denk dat 1 vd pakketjes het afwasmiddel is, er een portemonneetje bij zit, misschien wel een handdoek en ook producten voor in de badkamer. FingersCrossed! En natuurlijk gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan. ????

 21. Thanks voor de link naar deze webshop! Voor ieder wat wils, handig om van afstand cadeautjes te sturen! Dit pakket zal onder de kerstboom bij familie goed verdeeld worden denk ik 🙂 flesje olijfolie? Tijdens het eten een slabbetje voor de kleine? Na het eten een theedoek voor de afwas en zeep voor de vieze handjes? Zelfs mannen cadeautjes… ideaal! (Altijd lastig om iets leuks voor mannen te vinden)

 22. Ik reageer gewoon weer ;-)! Weer zo een leuke prijs! Ik denk een afwasmiddel, handzeep, handdoekje, toilettas en een notitieblok! Ben benieuwd of ik er eentje goed heb…..

 23. Wat leuk! Alles van daar is zoooo fijn, door je post kijk ik toch weer op hun website en voor ik er erg in heb zit in m’n winkelmandje alweer te vullen Haha ???? Lekkere ik hoop op lekkere douchespulletjes, een van hun gave knuffels zou ook te gek zijn voor onze Ellie, Oeh of een geurkaars, altijd goed! Wij doen meeeeee!

 24. Oeh leuk…iets lekkers van Nicolas Vahé, een banner en een mooie agenda of portemonnaie wellicht? Superleuk ongetwijfeld ????

 25. Och jee…. wat zal erin zitten? Iets yummies van Nicolas Vahé…. iets ecologisch van Mijn Stijl? Maar weet je: maakt niet uit!! Iedere verrassing is leuk toch? Hoe spannend is het om iets uit te pakken als je niet weet wat erin zit? ????

 26. Whoop whoop, dat ziet er al fantastisch uit in deze papiertjes!!
  Ik denk afwasmiddel, geurzakje, toilettasje, oh zie volgens mij 2 flessen ????
  Weet je, kvind het een eer dat ik mee mag doen en hoop zo iets te winnen ????

 27. House of Products is geweldig! ???? Ik gok op het ecologische afwasmiddel, een handcrème, een paperbag en een notitieboek! En misschien ook nog wel leuke theedoeken of een toffe poster. Ik ben benieuwd! En natuurlijk heel veel beterschap!

 28. Gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan van ‘Een goed verhaal’ ????. House of products heeft alleen maar mooie spullen dus doe graag mee. Altijd leuk om verrast te worden :). Wat ik denk dat erin zit? Ik zie iets dat lijkt op een koker… Dus een poster misschien? Ook zie ik wat platte dingen. .. een (notitie)boekje??. Haha lastig! De pakjes zijn in ieder geval mooi verpakt ????

  • Hi Kim,
   Nou, je zal er snel achter komen. Je bent namelijk de winnaar van het verrassingspakket!
   Zou je mij een mailtje willen sturen met je adresgegevens?
   Dan komt het pakket zsm jouw kant op!
   Liefs, Mirjam

 29. Ik vind de producten bij House of Products altijd zo mooi!! Ik gok dat er opbergdoosjes inzitten, een geurkaars, keukenhanddoeken en een van die toffe toilettassen! 🙂

 30. Oeh dat klinkt goed. Een verzoegingspakket?
  Of juist mooie woonaccessoires? Of beide. Hmmm lijkt me een te gek pakket 🙂

 31. Verrassing…wie weet een theedoek, notitieblok, N. Vahe en Mijn Stijl. Maar alles van House of Products is fijn, mooi verpakt ook.

  @_robijn

  Ruby

 32. Ehm, afwasmiddel, broodplank, geurzakjes, keukenlinnen? Maar zeker een leuke verrassing, zou goed van pas komen in ons bijna verbouwde huis!

 33. Oh leuk, ik hou van verrassingen!!
  Hmmm, een prachtige handdoekenset? Een geurkaars? Alles is leuk eigenlijk:)
  Ps. Beterschap!

 34. Hop cadeautjes ????. Ik denk dat er een tissuebox in zit, opbergdozen iets van een handzeep en misschien ook wel een paperbag.
  Allemaal mooie spulletjes in ieder geval!

 35. Oh, ik ben fan van House of Products! Ik hoop dat er mooie theedoeken en een lekkere geurkaars inzit (en dat ik dan win :p). Ik doe graag mee!

 36. Wauw leuke actie. Ik denk iets voor ik de keuken handdoek en theedoek. En een lekker zeeppomp. En iets van een kaars waxinelichtjehouder. En vast iets eetbaars. Het pakketje ziet er zo iedergeval al erg leuk uit! Spannend ????

 37. Ik denk natuurlijk wat moois van Nicolas Vahe? Of is dat wishfull thinking en kan ik alleen maar food gerelateerd denken ???????????? ben wel benieuwd wat er in zit!

 38. Ik hoop dat die heerlijk karamel koffiesiroop er in zit, heerlijk om door de chocomelk of koffie te doen op een gezellige decemberavond. En aangezien we een newborn baby hebben van 2 weken oud, inclusief de gebroken nachten, is koffie eigenlijk altijd welkom 😉
  Wellicht aangevuld met mooie theedoeken of andere leuke keukenspullen… Ik laat me graag verrassen! Heb op de babykamer ook wat mooie HOP items!

 39. Oee wat leuk! Ik denk dat er in het pakketje het ecologische afwasmiddel zit, ennnn stiekem hoop ik de handzeep van Meraki.

 40. Oh joepie! Ik hou van verrassingen en zeker dit soort verrassingen! Wellicht zitten de theedoeken er in en een kaars? Oh alle producten zijn even leuk, ik doe heel graag mee!

 41. Oeh leuk, zo’n mooi merk! Ik denk een mooie paperbag, misschien een fles ecologisch afwasmiddel (zou ik in mijn keuken wel kunnen gebruiken) en wellicht zo’n kief toilettasje?
  Ik doe graag mee, ben benieuwd. 🙂

 42. Oehh wat ontzettend leuk! Ik denk dat het lekkere verwen verzorgings producten zijn. Maar inderdaad alle producten fijn mooi en welkom haha

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here