Leestijd: 2 min.
Oh wat heb ik lang moeten wachten tot ik het eindelijk kon vertellen. Op Instagram hintte ik al een paar keer naar ons nieuwe project. Maar alles is nu rond, geregeld en getekend, dus ik kan het eindelijk met jullie delen: We hebben een huis gekocht! Ja, weer een nieuw project – en wat voor één! Natuurlijk zal ik jullie hier op de hoogte houden van het hele proces.

Pinterest en moodboards

De afgelopen weken waren we er maar druk mee. Nou ja, eerlijkheidshalve moet ik wel zeggen dat vooral vriendlief druk was met alle praktische zaken. Ik was al woest aan het pinnen geslagen! Iedere ruimte in het nieuwe huis heeft een apart pinboard op Pinterest gekregen en met de oudste hebben we een gezamenlijk pinboard, want hij weet al heel goed wat hij wel en niet wil.

Omdat we dus ook al flink aan het opruimen zijn geslagen onder het motto “des te minder spullen we hebben, des te minder hoeven we in te pakken en te verhuizen”, ben ik ook maar even flink aan het knippen geweest in oude tijdschriften. Hier wil ik uiteindelijk echte moodboards van gaan maken om in het nieuwe huis op te hangen.

Dit zijn de enige foto’s die ik tot nu toe van het huis heb. Maar er volgen er snel meer natuurlijk.

Qua stijl wil ik het toch net weer even anders hebben dan in ons huidige huis. Zodra de moodboards klaar zijn, zal ik hiervan foto’s met jullie delen!

Verhuisdatum

Rond de kerst krijgen we de sleutel en is het plan om binnen 2 weken de boel te verhuizen. We wonen nu namelijk in een huurhuis, dus we kunnen hier direct uit. Geen dubbele lasten is wel zo fijn.

Het nieuwe huis is redelijk nieuw en in zeer goede staat. Het enige is dat de inrichting niet mijn smaak is. Qua vloeren, behang, keuken en badkamertegels. Maar omdat we geen groot budget hebben, gaan we de boel per ruimte aanpakken. Eerst prioriteiten stellen en kijken hoe we zoveel mogelijk kunnen restylen met een zo klein mogelijk budget. Lastig? Nee hoor. I love a challenge!

The moving project

Jullie begrijpen; ik ben dolblij en mijn hoofd stroomt over van inspiratie en plannen. De komende tijd zal mijn blog dan ook voornamelijk in het teken staan van ons nieuwe project. Ik kan nog behoorlijk wat handige tips en ervaringsdeskundigen gebruiken, dus volgen jullie mij met dit nieuwe avontuur?

P.s. Wil je niets missen?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en krijg direct toegang tot exclusieve winacties, kortingsacties en een kijkje achter de schermen.

7 REACTIES

 1. Super leuk nieuws! Hier ook 2 maanden geleden verhuisd.
  En ik herken je enthousiasme, en dan vooral als het over de inrichting gaat :D.
  Opnieuw een leeg blad dat je volledig naar eigen smaak en goesting kan inrichten.

  Veel succes!
  ik ben benieuwd naar het resultaat

 2. Echt leuk!! Wij gaan de verbouwing van ons droomhuis ook vast leggen en filmen en natuurlijk met iedereen delen! Misschien kunnen we nog inspiratie van elkaar op doen!

  Voor nu alvast gefeliciteerd! De buiten kant ziet er al super gezellig uit!

  Succes met pakken!

  Liefs Suus

 3. Onwijs tof en wat leuk zo’n heel nieuw project waar je weer lekker opnieuw mag beginnen. Ik kijk uit naar de updates en de moodboards!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here