Leestijd: 2 min.

Deze vrijdag is het alweer tijd voor de 46e editie van Follow Friday! Ik ben inmiddels wel heel benieuwd wat jullie van mijn nieuwe vrijdag-item “mijn favoriete hoekje” vinden? Zal ik het wekelijks laten terugkeren? En dan in plaats van Follow Friday of op een heel andere dag? Of vinden jullie het helemaal niks, dat kan natuurlijk ook! Laat het me weten, want ik ben heel nieuwsgierig! Dan heb ik voor nu in ieder geval weer drie fijne Instagram-accounts voor jullie.

Instagram Top 3

Deze week staan decoratieve bijzettafels in de spotlight. Kijk maar eens onder de hashtag #EGVFollowFriday op Instagram en je ziet er een heleboel voorbij komen. Sommigen van jullie gebruiken bijzettafels als nachtkastje of als salontafel. Maar in deze top 3 doen ze vooral dienst als plantentafeltje. En dat levert leuke foto’s op. Kijk maar!

@dehouttwist

Meubelmakerij en winkel De Houttwist weet natuurlijk wel wat ze met bijzettafels moet doen. Dit bankje is ongetwijfeld te koop en wordt mooi gepresenteerd met sfeervolle accessoires. De manden en het vloerkleed vind ik trouwens ook echt prachtig! Zal ik die alvast maar even in mijn virtuele winkelwagentje gooien?

@huisgeluk

Blogger Jenny heeft haar bankje iets voller staan. Maar ook hier mag een beetje groen niet ontbreken. Het leuke is dat ze de plantjes allemaal in verschillende potjes heeft staan en dat geeft direct een speelse en gezellige sfeer aan dit hoekje. Misschien ook leuk om mee te doen met mijn nieuwe item, Jenny? 😉

@mattyies

Alles in dit hoekje van Matty vind ik prachtig en zou ik zo in mijn eigen huis willen zetten. Verweerd hout, bamboe, wit met oudroze en een toefje groen…dat is toch de perfecte combi? Het kleine Chakki tafeltje wordt hier gebruikt als plantentafel, maar als je Matty opzoekt op Instagram, zie je dat de setting op dit tafeltje regelmatig een makeover krijgt. Heerlijk, zo’n fijn stylinghoekje!

#EGVFollowFriday

Wat gaan we de volgende keer terugzien in de top 3? Zonnige tuintaferelen, mooi gedekte eettafels of jouw favoriete woonwinkel? Post jouw foto’s op Instagram met de hashtag #EGVFollowFriday, zodat jij misschien een vermelding krijgt in dit favorieten lijstje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here