Hydrofiele doeken diy

Leestijd: 2 min.

kraamcadeau zelf makenAl scrollend door mijn Instagram tijdlijn kwam ik een paar keer foto’s tegen van grote mooie swaddles met de leukste printjes erop. “Die wil ik ook!”, was direct mijn reactie. En natuurlijk wil ik het dan eigenlijk meteen. Toen bedacht ik mij dat ik met de laatste Instaswap een heel tof stempeltje had ontvangen. Daar kon ik vast mijn eigen hydrofiele doeken mee bestempelen. En zo begon ik op een zomerse dag aan een leuk knutselproject…

zelf hydrofiele doeken stempelen

Stempels uitzoeken

Ik heb thuis een doos vol leuke stempels. De meeste stempels komen bij Hema en Action vandaan. Maar de leuke stempel die ik met de Lang Leve de Zomerswap had ontvangen, is nu mijn favoriet. De palmboom past precies bij mijn zomerse stemming. Ik besloot daarmee als eerste aan de slag te gaan. Ik pakte een paar schone hydrofiele doeken uit de kast, waarop ik wilde stempelen.

Voor deze diy gebruikte ik een speciaal stempelkussen, waarmee je probleemloos op diverse materialen kunt stempelen. Dus niet alleen op papier, maar ook op hout, aardewerk, metaal en textiel. Het stempelkussen van Yellow Owl Workshop is in diverse kleuren verkrijgbaar. Voor dit knutselproject heb ik gekozen voor zwart, want daarmee valt de print het meest op.

hydrofiele luiers bestempelen

Hydrofiele doeken met print

Daar zat ik dan. Heerlijk in het zonnetje te stempelen. En over het eindresultaat ben ik best tevreden. Zo maakte ik een hydrofiele doek met all-over palmboom print en een gepersonaliseerde hydrofiele doek met Eli’s naam erop. De inkt was zo droog en de doeken kunnen gewoon in de was.

gepersonaliseerde hydrofiele doeken

Persoonlijk kraamcadeau

Kraamcadeaus met naam vind ik altijd de leukste cadeaus om te geven (en om te krijgen). De naam van de baby is natuurlijk voor de meeste ouders iets om trots op te zijn. De naam is met zorg gekozen en mag natuurlijk gezien worden. Ik denk dat ik mijn stempels vaker tevoorschijn ga halen om hydrofiele doeken te personaliseren met naam en een leuk stempelpatroon.

diy stempels swaddles

persoonlijk kraamcadeau hydrofiele doek

Zou jij het een leuk cadeau vinden om zoiets cadeau te krijgen?

Omdat ik dol ben op makkelijke diy’s, hier nog een paar ideetjes. Wat dacht je van het knutselen van een leuke slinger voor Valentijn? Of een memo wand maken van kurk?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

P.s. Wil je niets missen?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en krijg direct toegang tot exclusieve winacties, kortingsacties en een kijkje achter de schermen.

Scroll door om de volgende blog te lezen