Leestijd: 3 minuten
Eerder deze week deelde ik al tips voor het schrijven van een goed sinterklaasgedicht. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar bij ons thuis zit de sfeer er al behoorlijk in. De schoenen worden dit weekend weer gezet en we eten ons ziek aan de pepernoten, schuimpjes en banketstaven. Ook heb ik de meeste cadeaus voor pakjesavond al in huis, dus dat betekent dat ik mag gaan inpakken! Ik pak sinterklaas cadeaus liever zelf in, want dat vind ik een heel leuke bezigheid.

Dit jaar heb ik het mezelf gemakkelijk gemaakt. Geen ingewikkelde vouwkunsten of fratsen, want we zijn met een behoorlijk grote groep en vooral voor de kinderen is het belangrijk dat we niet al te lang bezig zijn met pakjes bewonderen en openmaken. Ik ben voor mijn inpakspullen goed geslaagd, dus ik kan direct aan de slag. Kijken jullie mee? Misschien doen jullie nog wat inpak ideeën op.
Cadeautjes knutselen

Het inpakpapier kocht ik dit jaar bij Xenos. Waar ik helemaal blij mee ben is het krijtbord papier, waar je leuke teksten en tekeningen op kunt maken. De krijtbordstift krijg je erbij. Nu ben ik niet bepaald een tekenwonder, maar ik vind dit pakje echt heel leuk geworden!

Sint 2020Sint 2020Het andere pakje is ingepakt met kraftpapier, daar tussen wat strooigoed en daaromheen een laag doorzichtig folie. Gelukkig was vriendlief er om te assisteren met plakband plakken, want dat is best een lastige klus. Ik merkte ook dat ik het cadeau het beste voor pakjesavond had kunnen inpakken, want het strooigoed liet lelijke vetvlekken achter op het papier. Met pakjesavond dus een herkansing voor deze creatie…

Krijtbord cadeaupapier

Voor een Sinterklaas cadeau met een ingewikkelde vorm heb ik het mezelf gemakkelijk gemaakt. Bij Blokker kocht ik dit kleine jute zakje. Touwtje dichtknopen en klaar ben je. Enig toch?

Blokker jute zak

Bij de leuke webshop van ABCD-kaarten bestelde ik alvast een aantal kerstkaarten en daar viel mijn oog op deze leuke Sinterklaas cadeauzakjes. Een lekker subtiel zwart-wit printje, daar houd ik van. Een kerstkaart van ABCD-kaarten plakte ik op een ander pakje. Een rood-wit bakkerstouwtje eromheen wikkelen en klaar is het Sinterklaas cadeau!

ABCD Kaarten

Onweerstaanbaar vond ik deze kleine inpakpietjes van de Hema. De kleine gelukspoppetjes zijn van zichzelf al leuk genoeg, dus met het cadeau hoeft nog maar weinig te gebeuren. Op het pakje heb ik met Hema stempels iets gestempeld.

Wist je trouwens dat ze bij Hema ook deze leuke cadeau doosjes in de vorm van Sint en Piet verkopen?

Hema gelukspoppetjes

De overige Sinterklaas cadeaus worden ingepakt met het gezellige stippenpapier en het papier met de Sint en Piet tekeningen erop. Bij Action kocht ik Sinterklaas stickers, waarmee ik de andere pakjes extra feestelijk kan maken. Ik verheug me nu al op 5 december!

Welke inpak ideeën voor sinterklaas cadeaus vind jij het leukst?

Voor kant-en-klare sinterklaas gedichten neem je hier een kijkje.

P.s. Wil je niets missen?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en krijg direct toegang tot exclusieve winacties, kortingsacties en een kijkje achter de schermen.

3 reacties op “Inpak ideeën voor je Sinterklaas cadeaus”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf scrollen voor de volgende blog

Bij ons thuis Favoriete hoekje Kinderkamers Wooninspiratie
Raamdecoratie nodig? Voordelen van gordijnen in huis
5x Een groene muur in een jongenskamer
binnenkijker kleurrijke kersthuis
Een kijkje in ons kleurrijke kersthuis
Eropuit Kinderen Leven Mode
shampoo bar bewaren en opbergen tips
Shampoo bar bewaren en opbergen. Hoe doe je dat?
7x Water besparen onder de douche tips
duurzame tandpasta met fluoride
Getest: Duurzame tandpasta met fluoride van Niyok
Eten & Drinken Knutselen Quotes
modulari hexagon foto's in een hoek hangen
How to: Hexagon foto’s in een hoek ophangen
grappige badkamer teksten
25x De leukste badkamer teksten
thee tegen menstruatiepijn tips
Bloody Hell! Thee tegen menstruatiepijn
Persoonlijke projecten Relax Shopping Social media & Blog Spiritualiteit Uitjes / Reizen
blauw licht screenprotector mobiel
Blauw licht van je mobiel ongezond? Dit doe je ertegen
uitwisbaar notitieboek herschrijfbaar bamboe
De voordelen van een uitwisbaar notitieboek
cadeau aan een tiener tips
Wat geef je cadeau aan een tiener? Duurzame tips
Scroll naar top