Leestijd: 2 minuten
Eens in de zoveel tijd doe ik een aankoop waar ik uren zoet mee ben. De lightbox van A Little Lovely Company is er zo één. Ik had de lightbox oorspronkelijk gekocht om op de babykamer van Eli neer te zetten. Maar al snel kreeg ik heel veel inspiratie voor leuke quotes die niet persé op de babykamer thuishoorde. Inmiddels heeft deze gadget bijna alle kamers van het huis gezien. Van de babykamer tot de huiskamer en van de slaapkamer tot in de keuken voor het raam.Op zoek naar teksten

De dag dat de lightbox binnenkwam was ik net bezig met het veranderen van Eli’s kamertje (ja, alweer). Hij kwam dus precies op het goede moment. Op Pinterest zocht ik naar leuke spreuken voor de babykamer, maar van al die mierzoete teksten werd ik niet echt vrolijk. Toen ben ik op Franse quotes gaan zoeken, want zeg nou zelf; alles klinkt toch beter in het Frans? ‘Chut! Je reve’ moest het worden, wat betekent ‘Stilte! Ik slaap’. Ik had er ook meteen een extra symbolen set bijbesteld, dus ik probeerde de leuke plaatjes één voor één tot ik tevreden was met het resultaat.

“Oh deer, it’s christmas!”

Maar al gauw bedacht ik mij dat ik het zonde vond om de lightbox alleen in de babykamer te houden, waar we er nauwelijks naar konden kijken. Dus hij kreeg een mooi plekje in de woonkamer. Wie mij op Instagram volgt zal hem ongetwijfeld meerdere keren voorbij hebben zien komen in mijn feed. Hieronder een collage van Instagramposts ft. The Lightbox.

Lightbox collageMet Sint-Maarten en tijdens de intocht van Sinterklaas hadden wij de lamp voor het keukenraam stralen. Hierover kregen we veel complimenten van buurtgenoten. Ik zit eraan te denken om hem vaker met een vrolijke, inspirerende tekst voor het raam te plaatsen. Een beetje liefde verspreiden met de lightbox. Waarom ook niet?

Lightbox slaapkamer

Op dit moment staat de box in de slaapkamer, aan het hoofdeinde van het bed. Maar met kerst gaat hij ongetwijfeld weer naar beneden. Ik heb de tekst namelijk al klaarliggen.

Lightbox kerst

Het enige wat nu nog ontbreekt is de nieuwe symbolen set met superleuke afbeeldingen voor de feestdagen. Die staat natuurlijk op mijn verlanglijstje!

Weten jullie trouwens nog een leuke tekst die ik op de lightbox zou kunnen zetten? Laat het mij hieronder weten!

Hier vind je nog meer thema teksten voor de lightbox, voor Pasen, Valentijn en Kerstmis.

P.s. Wil je niets missen?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en krijg direct toegang tot exclusieve winacties, kortingsacties en een kijkje achter de schermen.

6 reacties op “Liefde voor de lightbox”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf scrollen voor de volgende blog

Bij ons thuis Favoriete hoekje Kinderkamers Wooninspiratie
Raamdecoratie nodig? Voordelen van gordijnen in huis
5x Een groene muur in een jongenskamer
binnenkijker kleurrijke kersthuis
Een kijkje in ons kleurrijke kersthuis
Eropuit Kinderen Leven Mode
shampoo bar bewaren en opbergen tips
Shampoo bar bewaren en opbergen. Hoe doe je dat?
7x Water besparen onder de douche tips
duurzame tandpasta met fluoride
Getest: Duurzame tandpasta met fluoride van Niyok
Eten & Drinken Knutselen Quotes
modulari hexagon foto's in een hoek hangen
How to: Hexagon foto’s in een hoek ophangen
grappige badkamer teksten
25x De leukste badkamer teksten
thee tegen menstruatiepijn tips
Bloody Hell! Thee tegen menstruatiepijn
Persoonlijke projecten Relax Shopping Social media & Blog Spiritualiteit Uitjes / Reizen
blauw licht screenprotector mobiel
Blauw licht van je mobiel ongezond? Dit doe je ertegen
uitwisbaar notitieboek herschrijfbaar bamboe
De voordelen van een uitwisbaar notitieboek
cadeau aan een tiener tips
Wat geef je cadeau aan een tiener? Duurzame tips
Scroll naar top