Zero waste magazines lezen met Tijdschrift.nl

Leestijd: 3 min.

Ben je dol op het lezen van tijdschriften, maar belanden ze daarna bij het oud papier? Dat is natuurlijk zonde en past misschien niet helemaal in een “less waste”- lifestyle. Gelukkig kun je nu je favoriete woonblad, mama glossy of ander tijdschrift digitaal doorbladeren. Via Tijdschrift.nl kun je zero waste magazines lezen via je smartphone, tablet en computer. Ook nog eens heel handig op vakantie!

Zero waste magazines

Onlangs schreef ik op mijn blog over mijn hervonden hobby: Het lezen van mijn favoriete woonbladen. Ik vind het heerlijk om even weg te dromen bij de mooie interieurs van anderen en ze gebruiken als inspiratie voor mijn eigen huis. Mijn magazines deel ik met mijn moeder. Daarna bewaar ik ze om er later nog eens moodboards van te maken en scheur ik mooie quotes en illustraties uit om te bewaren. Maar zero waste magazines lezen zorgt wel voor minder afval en is dus ideaal voor de tijdschriften die ik graag lees, maar die ik niet bewaar.

Zo vind ik lifestyle magazines ook fijn om door te bladeren. Favoriet is de LINDA. Ik vind de interviews altijd heel leuk om te lezen en de onderwerpen die er in worden behandeld spreken mij meestal wel aan. En vooruit, ik neus ook graag even bij de shopping stukjes.

Maar ook de JAN, Flair en KEK mama magazine vind ik leuk om te lezen. Alleen in tegenstelling tot de woonbladen, belanden deze tijdschriften vaak snel bij het oud papier. Omdat ik dat zonde vind, koop ik deze nooit meer voor mezelf.  Maar nu kan ik ze wel weer in huis halen, want ik kan ze nu downloaden op mijn mobiel!

zero waste magazines lezen

Over Tijdschrift.nl

Bij Tijdschrift.nl kun je meer dan 75 bekende magazines downloaden. Gewoon op je smartphone, tablet of je computer. Als je via je computer of laptop leest, kun je als abonnee gemakkelijk je favoriete tijdschriften downloaden via de website van Tijdschrift.nl. Ben je vaak onderweg? Dan is het misschien handig om de Tijdschrift.nl app op je telefoon of tablet te installeren, want via deze app heb je ook toegang tot al die magazines.

Voor slechts €9,99 per maand kun je digitaal tijdschriften lezen. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar. Nog leuker is dat je niet alleen leest. Je mag je abonnement gebruiken vanaf 5 apparaten, dus ook je gezin of je huisgenoten lezen met je mee. Zo kan je partner bijvoorbeeld toegang krijgen tot magazines over wetenschap en techniek en kunnen je kids de Donald Duck of de Tina lezen, terwijl jij even jouw rustmomentje hebt.

Heb je al een abonnement lopen bij 1 van de deelnemende tijdschriften? Dan krijg je ook nog eens 25% korting op je lidmaatschap!

Je hebt geen internetverbinding nodig om je tijdschriften te lezen. Download de magazines die je wil lezen wanneer je toegang hebt tot (gratis) internet en lees ze daarna wanneer je maar wil. In de trein, aan de rand van het zwembad of achter in de tuin.

duurzaam tijdschriften lezen

Neem maar eens een kijkje op op de website van Tijdschrift.nl of jouw favoriete online magazines ertussen staan. Veel leesplezier!

Nog even het artikel teruglezen over offline tijdschriften lezen? Dat doe je hier. En in dit artikel vertel ik over duurzaam boeken lezen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

P.s. Wil je niets missen?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en krijg direct toegang tot exclusieve winacties, kortingsacties en een kijkje achter de schermen.

Scroll door om de volgende blog te lezen