Meet the Maker: Atelier Andrea

Leestijd: 2 min.

Kunst? Wat heb ik met kunst? Ik kan niet zeggen dat ik een echte kenner ben. Een echte liefhebber misschien ook niet eens. Maar waar ik wel echt van houd is kleur. Heldere, sprankelende kleuren, zoals geel, groen en roze en dan het liefst gecombineerd. Dat mag in begrijpelijke plaatjes, maar ook in fantasievolle vormen. Dat is wat mij meteen aansprak bij het zien van Andrea. Bij Atelier Andrea vond ik namelijk de mooiste kleurrijke prints voor in huis!

Over Atelier Andrea

Andrea is een kunstenares met heel veel verschillende interesses. Dat is goed in haar werk terug te zien. Zo laat ze zich bijvoorbeeld inspireren door muziek, mode, interieur en films. Het resultaat is een breed scala aan prints, voor ieder wat wils. Bij Atelier Andrea kun je je steeds laten verrassen.

Andrea maakt schilderijen, persoonlijke schilderijen op maat en zogenaamde Art Prints. Deze prints worden gedrukt op luxe authentiek kunstpapier, dat ook wordt gebruikt bij tentoonstellingen. Het matte papier zorgt ervoor dat de kleuren er echt uitspringen!

atelier andrea fine prints
Spot jij de print van Atelier Andrea al?

Art Prints by Atelier Andrea

Toen ik een kijkje nam in de shop van Atelier Andrea viel mijn oog direct op de print genaamd Proud as a Peacock. Wow, wat een kleuren! Ook ben ik dol op pauwenveren, dus deze print zag ik al meteen bij ons thuis staan.

In een gouden lijst van Desenio staat deze print nu aan het hoofdeinde van ons bed.

pauw schilderij atelier andrea

Ook de print Midi Stoneman vond ik meteen prachtig. Voornamelijk omdat 2 van mijn lievelingskleuren erin waren verwerkt, namelijk geel en mint.

Ik heb nog geen geschikte lijst voor deze print gevonden, dus wissel ik de standplaats van dit mooie plaatje af tussen ons nieuwe wandrek op zolder en in de memo rail boven de computer op mijn werkplek.

fine art kunstprint

Zie je ook een Art Print die je leuk vindt? Deze prints zijn verkrijgbaar in 6 verschillende maten, waarbij rekening is gehouden met de maten van gangbare wissellijsten.

Op de website van Atelier Andrea vind je deze en nog veel meer andere originele prints. Welke print past het beste in jouw interieur?

In de binnenkijker van onze zolderkamer zie je nog veel meer foto’s terug van onze slaapkamer, onze fijne werkplek en onze DIY inloopkast.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Atelier Andrea. Wil jij ook graag een eerlijke en persoonlijke review van jouw product? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

P.s. Wil je niets missen?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en krijg direct toegang tot exclusieve winacties, kortingsacties en een kijkje achter de schermen.

Scroll door om de volgende blog te lezen